ZARADIO KAZNENU PRIJAVU

Gnjusna priča iz Vodica: Muškarac (41) uhodio mladu djevojku, evo kakva mu kazna prijeti

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
U Vodicama turista osjetno manje nego prošle godine
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
vodice
30.07.2020.
u 09:57
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku.
Pogledaj originalni članak

Nakon policijskog istraživanja u vodičkoj postaji, policija je utvrdila da je osumnjičeni 41-godišnjak u Vodicama od lipnja pa do 29. srpnja ustrajno pratio i uhodio oštećenu djevojku kako bi s njom uspostavio neželjeni kontakt.

Takvo njegovo ponašanje kod oštećene 19-godišnjakinje izazvalo je tjeskobu i strah za osobnu sigurnost, zbog čega je 41-godišnjak u konačnici prijavljen policiji.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 19-godišnjakinje, piše portal ŠibenikIN.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku. Za kazneno djelo nametljivog ponašanja predviđena je zatvorska kazna u trajanju od godine dana.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

AR
ArtHouse
11:28 30.07.2020.

Svjet je sve sterilniji i jadniji.

BO
bolnaistina
10:21 30.07.2020.

Zato nam osuđeni ubojice šeću špicom i ispijaju kavu poput onog starca

Avatar Edgedancer
Edgedancer
13:15 30.07.2020.

Takvih nedohebanih debila ima popriličan broj, ne bi vjerovali... bit će neki nadobudni "poduzetnik" ... ili jedan od onih "bogomdanih zadovoljivača žena". Svinja.