HDSSB

Glavaš: Hvala vam, građani, na iskazanom povjerenju

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
hdssb
Foto: Anto Magzan/Pixsell
\'17.03.2011., Zenica - General Branimir Glavas koji sluzi kaznu za ratni zlocin u KPD Zenica. Photo: Anto Magzan/PIXSELL\'
Foto: Davod Javorovic/PIXSELL
vladimir sisljagic
Autori žrk/VLM, luc
04.12.2011.
u 20:21
– Zadovoljan sam rezultatima izlaznih anketa, pogotovo ako to bude i konačan rezultat – komentirao je šef HDSSB-a Vladimir Šišljagić.
Pogledaj originalni članak

– Dobivenih je šest mandata dobar, bolji rezultat u odnosu na 2007. i naravno da smo zadovoljni jer su ljudi prepoznali našu vjerodostojnu politiku. Kako smo i naveli, nećemo ulaziti u koalicije ni s lijevima ni desnima, već ćemo u Saboru nastaviti raditi na realizaciji svojih programa, a prije svega na otvaranju novih radnih mjesta i zaustavljanju negativnih trendova u gospodarstvu – komentirao je šef HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić osvajanje 100 posto boljeg rezultata u odnosu na 2007., kada su dobili tri mandata.

Telefonom im se iz Mostara javio i Branimir Glavaš zahvaljujući svim građanima na iskazanom povjerenju.

– To je dokaz da smo bili u pravu kada smo prije šest godina upozorili na siromaštvo Slavonije i dokaz da su naši zastupnici dobro radili – pročitao je Šišljagić Glavaševu izjavu.

Slaveći sjajan rezultat, HDSSB-ovci su spjevali bećarac ''od Osijeka do Grada Mostara, ori pjesma slavonskih ratara. Branimire izdrži još malo, Slavoncima je do tebe stalo''.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IN
Indexid
20:59 04.12.2011.

Što to znači, ne želite sudjelovati u kreiranju politike, nego samo mjesta u saboru. Ne razumijem. Dao sam glas vama da mi izganjate nešto za Slavoniju, a vi ne bi u vladu nego bi sa strane pljuvali. Pa zar mislite da ćete ikada imati dovoljno glasova da sami formirate vladu.

DU
Deleted user
21:10 04.12.2011.

može se sasvim korektno i konstruktivno sudjelovati u projektima i raspravama o regijama, bez da se ulazi u koalicije,,, uostalom, povijest je pokazala, da se manje stranke osipaju poslije koaliranja s dvije velike vodeće,, hddsb, vjerujem neće napraviti istu pogrešku,, ja bih im osobno zamjerio koaliranje ljevicom, no to je samo moje mišljenje

LO
lojtra1
23:23 04.12.2011.

Drago mi je da su slavonci izabrali \"svoje\" i čestitam im. Samo bih volio da je još uvjerljivije.