Gabrijela Žalac:

'Meni je najvažnije da je dijete dobro, očekujem odbacivanje optužbe'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gabrijela Žalac
17.04.2019.
u 07:36
- Neka DORH radi posao koji treba raditi, a ja očekujem kako će u narednom vremenu biti obznanjeni rezultati oko te istrage - rekla je Žalac
Pogledaj originalni članak

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac kratko je komentirala odluku DORH-a koji je pokrenuo istragu protiv nje glede prometne nesreće u kojoj je sudjelovala.

- Neka DORH radi posao koji treba raditi, a ja očekujem kako će u narednom vremenu biti obznanjeni rezultati oko te istrage. Meni je najvažnije da je dijete dobro i očekujem odbacivanje optužbe - rekla je Žalac na HRT-u.

Žalac je, podsjetimo, 9. ožujka u Vinkovcima automobilom udarila 10-godišnju djevojčicu koja je neoprezno pretrčavala cestu i koja je pri tome bila teško ozlijeđena. Nakon nesreće otkriveno je da joj je vozačka dozvola bila nevažeća gotovo tri godine.

Pogledajte izjavu Gabrijele Žalac nakon nesreće:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

KA
kawi
16:10 17.04.2019.

Zasto Plenkivic stiti to personificirano bosansko salo. Nije svjestan da steti sebi puno vise nego sto ona dobiva. Jos vise od toga svojoj stranci za koju se vec zna da je stranka krkana i lopova. Mozda misli da moze i dalje tako drsko.

KA
kawi
16:34 17.04.2019.

Gdje je prijava I protiv policije ..????Treba prijava protiv policije zbog nečinjenja jer je očito da se oteže nebi se čudio da sad nacrtaju zebru jer stalno ponavljaju djete je prelazilo van pješačkog prijelaza kojega tamo nema...sve oko toga mercedesa je lopovuk i ništa drugo još jedna hdz magla svuda oko nas.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:41 17.04.2019.

Nestaje vam tema. Ministricin jedin "krimen je - povukla gomilu novca iz EU i sto je HDZ. Pijanu SDPovku koja je usmrti la covjeka u pijanom stanju zaboravite nakon dva dana, neki je i branili.