Ostavka pa isprika

Friščić: Borković me zvao 3 puta i molio za oprost zbog ostavke

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Friščić: Borković me zvao 3 puta i molio za oprost zbog ostavke
05.11.2011.
u 15:11
Prvi HSS-ovac se osvrnuo i na njegovu ostavku koju je putem priopćenja zatražio Mladi Jastreb. Poslije te izjave me tri puta zvao i tražio da mu oprostim. Ja sam takav da uvijek oprostim - kazao je Frišić.
Pogledaj originalni članak

- Vjerujemo da u 2. izbornoj jedinici možemo ponoviti uspjeh s prošlih izbora, odnosno tri HSS-ova saborska mandata. Ljudi će podržati ono što smo napravili u posljednje četiri godine kako na državnoj, tako i na lokalnoj razini. Prije mjesec dana HSS po većini anketa nije prelazio prag, no što idemo bliže izborima, naše ankete se poboljšavaju, pa prema njima trenutno dobivamo dva saborska zastupnika - kazao je Damir Bajs, ministar turizma i potpredsjednik HSS-a prilikom posjete Velikoj martinjskoj špelanciji u Koprivnici.

Predsjednik stranke Josip Friščić izrazio je zadovoljstvo učinjenim u ovom mandatu.

- Prije četiri godine govorili smo da Hrvatska ima šanse u područjima proizvodnje hrane, prerađivačkoj industriji i turizma. Stvorili smo uvjete da nam je izvoz ujednačen s uvozom. Za prvih devet mjeseci ove godine, uz sve teškoće, Podravka koja je okosnica prehrambene industrije ima rezultate od sto milijuna kuna dobiti, više nego ikad u svojoj povijesti. Rezultate u turizmu je nemoguće negirati. Ono za što smo se zalagali to se i ostvaruje. Prije četiri godine mnogi su sumnjali kako će bjelovarski pravnik voditi turizam, a sad se pokazalo da je najbolji ministar turizma u Europi koji je Hrvatsku doveo do vodeće pozicije na Mediteranu - izjavio je Friščić.

Komentirao je i jučerašnje HDZ-ovo žaljenje što postoji sumnja da su se neki njihovi članovi ogriješili o zakon.

- Mnogi su me dosad pitali jesmo li nešto znali. Pa nije znalo ni Državno odvjetništvo, trebalo je provesti procese. Većina nas je živjela u sustavima u kojima se nametala kolektivna krivnja kada je došlo do problema. Krivnju treba individualizirati, a nositelji inkriminiranih djela trebaju za njih odgovarati. Što se tiče HDZ-ove isprike, građani će reći je li im ono što HDZ poručuje dovoljno ili očekuju nešto više - poručio je Friščić.

Osvrnuo se i na Branka Borkovića, koji je u priopćenju zatražio Friščićevu ostavku.

- Uvijek sam stajao iza njega, pa tako i sad. Poslije te izjave me tri puta zvao i tražio da mu oprostim. Ja sam takav da uvijek oprostim - kazao je Frišić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

EK
eks
21:29 05.11.2011.

sad sam se cuo s borkovićem : FRIŠČIĆ LAŽE !!!!!

AR
arjavas
16:02 05.11.2011.

Frišćić je ljigavac , a Borković je nažalost nasilnik. Borkoviću možemo i oprostiti zbog svega što je prošao u obrani Vukovara i troturi HDZ-a nakon toga .

CH
chr1s
21:17 05.11.2011.

http://www.facebook.com/pages/Izbori-2011-Anketa/223527247715228?sk=app_20678178440