Franko Vidović:

'Potpuno mi je neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa'

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
'Potpuno mi je neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa'
06.10.2017.
u 14:29
"Orsat Miljenić je dobro rješenje. Peđa Grbin nije"
Pogledaj originalni članak

Franko Vidović, saborski zastupnik SDP-a, koji je bio prvotni kandidat šefa stranke Davora Bernardića za predsjednika Povjerenstva za Agrokor kaže kako zna da je predložen na Klubu za tu funkciju, ali i dodaje kako s njim nitko o tome nije razgovarao.

- Potpuno mi je također neprihvatljivo da moje kolege iz Kluba raspravljaju o meni iza mojih leđa jer ja u tom trenutku nisam bio na sjednici Kluba - kaže Vidović. Njegov osobni stav, poručuje znakovito, je da bi bilo bolje da na čelu Povjerenstva bude netko od bivših ministara koji su "bolje upoznati s tematikom" od njega.  

- Orsat Miljenić je dobro rješenje. Peđa Grbin nije jer predsjednik Povjerenstva će trebati komunicirati s cijelom strankom. Zato Grbin nije dobro rješenje - kaže Vidović. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:02 06.10.2017.

Ovaj parazit s višom prometnom za kojeg nije jasno kako je uopće u stanju ujutro se obući i doći na posao je trebao biti predsjednik povjerenstva za Agrokor?

MI
Mimizo
14:45 06.10.2017.

komunuistička partija SDP u totalnom rasulu vuku krivi potez jedan za drugim dok se skroz ne raspadnu na našu radost a ostanak bere na čelu partije ide u tom smjeru

Avatar juricamesko
juricamesko
16:08 06.10.2017.

Franko izasao nesto popiti dok se drugovi ne dogovore