Washington na nogama

Evakuiran američki Capitol. Policija: 'Istražujemo prijetnju bombom'

Foto: ELIZABETH FRANTZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Evakuiran američki Capitol. Policija: 'Istražujemo prijetnju bombom'
19.08.2021.
u 17:50
Pogledaj originalni članak

Američka policija opkolila je u četvrtak muškarca koji je sjedio u vozilu u blizini američkog Capitola zbog sumnje da uz sebe ima eksploziv. Obližnje zgrade su evakuirali, a vozila hitne pomoći poslana su žurno na mjesto događaja kilometar od Bijele kuće, javlja Reuters.

"Ovo je aktivna istraga prijetnje bombom", objavila je policija na Twitteru.

Muškarac se nalazio u vozilu ispred Kongresne knjižnice. Izvor iz policije za Reuters je rekao da eksploziv nije pronađen, ali ljudi u Kongresu su obaviješteni da je putnik u vozilu rekao da ga posjeduje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TR
Triplet
18:54 19.08.2021.

Talibani stigli i do Washingtona?

XA
xaron
00:12 20.08.2021.

Poslije Kabula, evo pada i washington.