POLICIJA NA TERENU

Muž zaklao ženu i ubio se bombom: U eksploziji ozlijeđen jedan od sinova, brat blizanac molio za pomoć

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ubojstvo i samoubojstvo u Tuzli
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ubojstvo i samoubojstvo u Tuzli
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ubojstvo i samoubojstvo u Tuzli
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ubojstvo i samoubojstvo u Tuzli
11.10.2019.
u 12:57
- Pacijent inicijala A.Z.(1999) trenutno je u prijemnoj ambulanti Klinike za kirurgiju. Obrada je u tijeku, pacijent je svjestan, komunikativan i trenutno stabilan, rekla je glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Ersija Aščerić Mujedinović.
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe su poginule, a jedna je ozlijeđena u eksploziji bombe u tuzlanskom naselju Paša Bunar. 

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije Amra Kapidžić potvrdila je da je eksplozivna naprava bačena na stambeni objekt.

 - Eksplozija se dogodila jutros u 7:23 sati, trenutno se obavlja uviđaj, nakon čega ćemo imati više informacija - kazala je glasnogovornica Kapidžić za Avaz, prenosi Vecernji.ba. 

Portal Avaza i Klix su pozivajući se na neimenovane susjede izvijestili kako je H.Z najprije ubio DŽ.Z. nožem a potom je aktivirao granatu kojom je počinio samoubojstvo i ozlijedio jednog od svojih sinova A.Z, dok je drugi sin E.Z neozlijeđen.

- Pacijent inicijala A.Z.(1999) trenutno je u prijemnoj ambulanti Klinike za kirurgiju. Obrada je u tijeku, pacijent je svjestan, komunikativan i trenutno stabilan", rekla je glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Ersija Aščerić Mujedinović.

Susjedi navode kako je riječ o dobroj i mirnoj obitelji, te kako su u nevjerici zbog stravičnog događaja. 

- Čula sam da je nešto puklo, ali sam mislila da je nekom nešto palo u stanu. Ubrzo sam ispred zgrade ugledala E.Z., koji je zapomagao: "Spasite mi brata!" – kazala je Emina I., stanovnica naselja Paša Bunar za Avaz. 
 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar EtTore
EtTore
10:52 11.10.2019.

Triba prvo sebe ukantat!

ZO
Zooltan
21:41 11.10.2019.

Dobro da nije nitko nevin stradao

OR
orao10
17:20 12.10.2019.

Nista novo na Balkanu