Snimanje u Beogradu

Ekipa HTV-ove serije doživjela incident: Grobari poskidali zastave Crvene Zvezde i Dinama

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Ekipa HTV-ove serije doživjela incident: Grobari poskidali zastave Crvene Zvezde i Dinama
13.07.2014.
u 18:45
Nitko u incidentu nije ozlijeđen niti napadnut.
Pogledaj originalni članak

Jučer je u Beogradu ekipa koja snima seriju Crno-bijeli svijet koja bi se trebala emitirati na HTV-u u 20 epizoda doživjela nesvakidašnji incident. Naime, za epizodu serije čiji je redatelj i jedan od scenarista Goran Kulenović dok je drugi scenarist Igor Mirković, na stadionu Partizana snimala kadrove koji bi trebali evocirati jednu od utakmica Crvene Zvezde i Dinama.

Kako doznajemo, čuvši za to na teren su upali navijači Partizana, poznati Grobari te nakon što su uredno sačekali kraj snimanja, poskidali zastave Crvene Zvezde i Dinama. Nitko u incidentu nije ozlijeđen niti napadnut.

>> Crno-bijeli svijet: Ide se na autentičnost, ali bez lažnog Štulića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

LI
lixeGZ
19:24 13.07.2014.

u bližoj budućnosti je za očekivati hvaljenje grobara kako su u strašnom i nemilosrdnom obračunu oteli zastave brojčano nadmoćnijim Boysima a neposredno nakon toga pak delijama. zastave će poslužiti kao nekakvi trofeji i biti će zapaljene prilikom sljedećih eventualnih međusobnih ogleda kao provokacija.

SE
sestrićna
19:19 13.07.2014.

nisu grobari znali da je mirković došao rodbini u posetu..da jesu sve bi bilo glatko ..

ST
StrankaDemokratskihPromjena
20:22 13.07.2014.

Ma nije moguće u multikulturalnom Beogradu da se ovo dogodi.