Nakon dva sata

Eiffelov toranj ponovno otvoren

Foto: Reuters/Pixsell
Eiffelov toranj ponovno otvoren
Autori bm, irk/VLM
09.08.2013.
u 16:49
Eiffelov toranj ponovno je otvoren, nakon što je u popodnevnim satima na više od dva sata bio zatvoren zbog dojavljene bombe.
Pogledaj originalni članak

Eiffelov toranj ponovno je otvoren, nakon što je u popodnevnim satima na više od dva sata bio zatvoren zbog dojavljene bombe, piše Independent.

Pariška policija evakuirala je danas Eiffelov toranj radi dojave o bombi. Jedna od najpoznatijih pariških znamenitosti evakuirana je oko 14 sati po našem vremenu. Oko 16 sati Eiffelov toranj i dalje nije bio otvoren za turiste, a više informacija policija zasad nije htjela otkriti, donosi Reuters.

Eiffelov toranj izgrađen je 1889. te je jedan od najpoznatijih spomenika na svijetu koji godišnje posjeti oko 7 milijuna posjetitelja.

>> Kinezi radili repliku Pariza i evo što su dobili!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.