Otvorenje

Dugorešani jedva dočekali trgovački lanac u svome gradu

Foto: kristina štedul fabac/pixsell
Dugorešani jedva dočekali trgovački lanac u svome gradu
18.08.2010.
u 09:24
U dugoreškom NTL-u posao je dobilo 20 stanovnika, a gradonačelnik Ivan Baršić vjeruje da će ubuduće biti i novih zapošljavanja.
Pogledaj originalni članak

Jedva smo čekali da se ovakav trgovački centar otvori u Dugoj Resi. U gradu imamo nekoliko manjih trgovina, pa vjerujem da ćemo ovdje imati bolju ponudu svih namirnica, kazala je Barka Marković, jedna od brojnih Dugorešana koji su jučer došli na otvorenje prvog trgovačkog centra u Dugoj Resi - Nacionalnog trgovačkog lanca. Po riječima gradonačelnika Ivana Baršića, prije tri je godine u poslovnoj zoni, gdje je danas sagrađen NTL-ov centar, bila šikara i rasla kupina, a danas je to dio grada gdje su uređene ulice, sagrađen vodovod, kao i treći prometni trak iz Gajeve ulice.

 – U NTL-u radi 20 ljudi, a vjerujem da će uskoro biti zaposleno još naših sugrađana – kazao je Ivan Baršić i zahvalio vodstvu NTL-a.

 Ivica Ferkula rekao je da je došao na otvorenje jer ga zanima ponuda trgovačkog lanca, te da ga veseli sve što se u gradu gradi.

 – Ovo će sada biti središte rada; u blizini su hotel, benzinska crpka, možda i autobusni kolodvor. Živim u blizini i svakoga ću dana moći ovdje u kupnju. Do sada sam išao u Karlovac, pa ću sada skratiti putovanje za pet kilometara – razmišlja Ivica Ferkula.

 Stjepan Marković kazao je da ga veseli što će u trgovini moći kupiti domaće proizvode, jer i inače kupuje hrvatske proizvode.

 – To što je NTL prvi trgovački centar u županiji otvorio baš kod nas dobro je za Dugu Resu koja je, kada je dobila status grada, izgubila sve elemente grada. Nekada su k nama dolazili kupovati namještaj, bijelu tehniku, išlo se u kupnju u našu robnu kuću. Mislim da bi bilo dobro da još netko otvori sličan centar u gradu, jer konkurencija je uvijek dobrodošla – kazao je S. Marković.

Martin Evačić, direktor NTL-a, kazao je da kupcima nude više od osam tisuća artikala, odnosno 300 proizvoda marke NTL koji imaju povoljniju cijenu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.