Donatorska večera

Dubrovački Vrtovi Sunca pomažu Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
23.07.2019.
u 17:41
Sva prikupljena sredstva s večere koja će se održati u petak, 26 srpnja, na terasi restorana Origano bit će donirana za skrb o životinjama
Pogledaj originalni članak

U povodu 10. obljetnice otvaranja Dubrovački Vrtovi Sunca organiziraju humanitarno-donatorsku večeru, a prikupljena sredstva resort će donirati Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik koje se brine o ugroženim životinjama na području Grada Dubrovnika.

– Neizmjerno sam ponosan što je od samog otvaranja prepoznata naša posebnost, kvaliteta naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Želim pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu i da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici – rekao je Christian Larss Kreković, generalni manager resorta.

Foto: Privatni album

Humanitarno-donatorska večera održat će se 26.srpnja na terasi restorana Origano, a počinje u 20 sati. Uz raskošnu večeru goste će zabavljati Dubrovčanka Ines Tričković. Svoje mjesto na donatorskoj večeri možete rezervirati na broj telefona 021/361-741 ili na e-mail events@sungardensdubrovnik.com. Sva prikupljena sredstva bit će donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.