potaknut netrpeljivošću

Držao upaljenu motornu pilu i prijetio mu smrću jer je pripadnik nacionalne manjine

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Držao upaljenu motornu pilu i prijetio mu smrću jer je pripadnik nacionalne manjine
09.05.2021.
u 22:39
Okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenika osjećaj straha za vlastiti život, priopćio je DORH
Pogledaj originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv 45-godišnjaka zbog dvije prijetnje.

Tereti ga se da je 20. veljače na širem području općine Gračac, potaknut netrpeljivošću, uputio psovke i prijetnje da će ga ubiti pripadniku nacionalne manjine. Ponovio je to i 11. ožujka kada mu je prijetio držeći upaljenu motornu pilu

- Okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenika osjećaj straha za vlastiti život, priopćio je DORH dodajući kako je u optužnici predloženo produljenje ranije naloženih mjera opreza zabrane približavanja i zabrane ostvarivanja kontakata sa žrtvom.

VIDEO Plenkovićeva poruka za veliki koncert Vax Live

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

FA
fantom1
06:31 10.05.2021.

Treba provesti lustraciju i saznati istinu iz 2.Svj.rata i iz Domovinskog,jer bez toga nema mira!

PL
posten_lopov
07:52 10.05.2021.

Sit gladnom ne vjeruje. Nadam se da ce svi oni koji podrzavaju ovakav vid divljastva doci u slicnu situaciju, pa da vide kako je bilo onom jadniku koji je bio napadnut.

ĐO
Đubre_od_MB
06:28 10.05.2021.

A koje su to "nacionalne manjine" u Gospiću? Jel se smije napisati ili su nam i to zabranili "domoljubi"?