Drama u Petrinji

Uperio automatsku pušku u vozačicu, oteo auto u kojem je bilo i dijete (11)

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Pucnjava u Petrinji
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Pucnjava u Petrinji
24.10.2018.
u 12:34
Vozačici je rekao da ga odveze do grada te sjeo u vozilo u kojem se nalazila još i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete
Pogledaj originalni članak

Policija je završila istragu vezanu uz jučerašnju pucnjavu u Petrinji koja je uzbunila građane, ali je prošla bez materijalne štete i ozlijeđenih osoba.

Utvrđeno je da je sve počelo u 13,25 sati kada je 48-godišnjak u mjestu Gora, na petrinjskom području, držeći automatsku pušku na cesti zaustavio osobni automobil sisačkih registracija kojim je upravljala 44-godišnja vozačica. Pušku je uperio prema vozačici i rekao da ga odveze do grada te sjeo u vozilo u kojem se još nalazila i 20-godišnja suvozačica te 11-godišnje dijete.

Pogledajte video očevida nakon pucnjave u Petrinji

Kad su došli u Petrinju, izašao je iz auta i otišao u Ulicu Matije Gupca gdje je na ulici kojom su prolazili pješaci i vozila ispred ugostiteljskog objekta u zrak ispalio ukupno 28 hitaca. Potom je ušao u ugostiteljski objekt i kroz stražnja vrata izašao u dvorište gdje su ga uz uporabu sredstava prisile u 14.05 sati uhitili policijski službenici Policijske postaje Petrinja.

Još nisu poznati motivi koji su muškarca nagnali na ovaj čin, no danas će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke uz kaznene prijave zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nedozvoljenog posjedovanja oružja te prijetnje na štetu triju osoba koje su bile u automobilu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 79

DH
dalibor.hren
14:03 24.10.2018.

Je li ojkao?

AL
alphazulu99
12:44 24.10.2018.

Moze li malo vise podataka o napadacu? Je li RH drzavljanin?

RM
ruzica_mario
14:38 24.10.2018.

kordunasi opet napadaju