TIJEKOM INAUGURACIJE

Došetao na pozornicu i ošamario guvernera: Navodno ga razljutilo cijepljenje supruge

Foto: Screenshot/Twitter
Došetao na pozornicu i ošamario guvernera: Navodno ga razljutilo cijepljenje supruge
24.10.2021.
u 09:46
Muškarac i guverner krenuli su se naguravati, no brzo je dotrčalo osiguranje koje je napadača maknulo s pozornice
Pogledaj originalni članak

Inauguraciju iranskog guvernera prekinuo je muškarac koji je izašao na pozornicu i lupio ga po licu. Navodno je bio bijesan jer je njegovu suprugu protiv koronavirusa cijepio muškarac.

Abedin Khorram imenovan je za guvernera provincije Istočni Azerbajdžan na sjeverozapadu Irana, a za vrijeme svečanosti dobio je snažan udarac koji je zbog mikrofona odjeknuo prostorijom, navodi Daily Mail

Muškarac i guverner krenuli su se naguravati, no brzo je dotrčalo osiguranje koje je napadača maknulo s pozornice. Dok su ga izvodili iz prostorije, srušili su i zastor koji bio na vratima. 

- Ne poznajem ga, ali trebali biste znati da, iako to nisam htio reći, dok sam bio u Siriji neprijatelji bi me deset puta dnevno tukli, držali bi mi pištolj uz glavu - ispričao je nakon incidenta Korram osvrćući se na vrijeme kada je bio otet dok je bio zapovjednik pokrajinske Revolucionarne garde. 

Iako je poricao da poznaje čovjeka koji ga je udario, državna novinska agencija IRNA opisala je napadača kao pripadnika gardijskog korpusa Ashoura, kojeg je Khorram nadzirao. Navode kako je do napada došlo iz "osobnih razloga", dok drugi izvore tvrde kako je muškarac bio nezadovoljan jer je njegovu suprugu cijepio muški zdravstveni radnik. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
neboiznadzagreba123
12:42 24.10.2021.

U Iranu su ljudi hrabriji nego mi, pljuskaju svoje ugnjetače...

SI
sisavac
06:56 25.10.2021.

taj lik, ispljuskani, je bio u siriji, zarobljen od strane isis-a, i razmijenjen. nije baš bilo tko. i njega zviznuli, na pozornici. što ti je kritika javnosti. i to na predstavljanju..

DU
Deleted user
12:09 24.10.2021.

Čemu turcizam šamar kad imamo našu riječ? Pljuska. Naš jezik treba njegovati.