traži dom

Dobroćudni Ben napokon uživa u životu i igri na slobodi

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
02.10.2017.
u 14:46
jako voli djecu, sa psima se vrlo brzo sve dogovori, a informacije oko udomljavanja možete dobiti na telefon 095/90-05-419
Pogledaj originalni članak

Ulica je bila njegov dom, tjerali su ga, bio je kriv samo zato što ga nitko nije htio.

Ben je završio iza rešetaka boksa, spašen od ljudske ruke koja mu je prijetila, ali to mu nije vratilo radost života. Iz Slavonskog Broda stigao je u okolicu Zagreb na privremeni smještaj. Konačno je svima mogao pokazati koliko je dobar i zaigran. Ben jako voli djecu, a s drugim psima vrlo brzo se sve dogovori. Naučen je na povodac, a najviše voli kad može slobodno trčati.

Ima oko godinu i pol, cijepljen je i kastriran. Udomljava se isključivo kao kućni ljubimac, za informacije zovite 095/90-05-419.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:25 02.10.2017.

pitam bena za koga navija .. ostalo je povijest