Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Dobroćudni Ben napokon uživa u životu i igri na slobodi

Foto: Privatni album
1/5
02.10.2017.
u 14:46

jako voli djecu, sa psima se vrlo brzo sve dogovori, a informacije oko udomljavanja možete dobiti na telefon 095/90-05-419

Ulica je bila njegov dom, tjerali su ga, bio je kriv samo zato što ga nitko nije htio.

Ben je završio iza rešetaka boksa, spašen od ljudske ruke koja mu je prijetila, ali to mu nije vratilo radost života. Iz Slavonskog Broda stigao je u okolicu Zagreb na privremeni smještaj. Konačno je svima mogao pokazati koliko je dobar i zaigran. Ben jako voli djecu, a s drugim psima vrlo brzo se sve dogovori. Naučen je na povodac, a najviše voli kad može slobodno trčati.

Ima oko godinu i pol, cijepljen je i kastriran. Udomljava se isključivo kao kućni ljubimac, za informacije zovite 095/90-05-419.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:25 02.10.2017.

pitam bena za koga navija .. ostalo je povijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije