PREMINULA

Dobila virozu pa pala u komu: Mlada Bibinjka izgubila je posljednju borbu sa sepsom

Foto: Privatna arhiva
Dobila virozu pa pala u komu: Mlada Bibinjka izgubila je posljednju borbu sa sepsom
24.05.2018.
u 08:47
Sve je počelo s bolešću njihovog djeteta koje je dobilo prehladu koju je Anđela, kako je tada mislila, ''skupila'' od njega.
Pogledaj originalni članak

Mlada Bibinjka Anđela Tičić (21), koja se od siječnja borila s meningokoknom sepsom, preminula je u utorak u Zagrebu, prenose 24sata. Anđela se jako trudila kroz ova četiri mjeseca pobijediti bolest i vratiti se suprugu i sinu, ali njeno tijelo ipak nije izdržalo.  

Sve je počelo s bolešću njihovog djeteta koje je dobilo prehladu koju je Anđela, kako je tada mislila, ''skupila'' od njega. Iako je ona tvrdila da je riječ samo o virozi, stanje joj se svakadnevno pogoršavalo. Četvrti dan bolesti je suprug nakon noćne smjene pronašao onesviještenu u krevetu i odmah su je prevezli u zadarsku Opću bolnicu. Imala je bakterijsku upalu pluća, a počeli su joj otkazivati i organi. 

- Moja Anđela, moje zlato... Borila se kao lavica za svoj život svaki dan. Ali vratila se ta sepsa, krvlju proširila za čas. Nisi to više mogla podnijeti, kaže baka Kata.

Anđeli se u nekoliko navrata stane poboljšalo, ali bi se zbog razmnožavanja bakterija ubrzo opet pogoršalo. Iako su joj zbog njene mlade dobi liječnici davali dosta dobre šanse da preživi, njezin organizam ipak nije mogao pobijediti sepsu i nažalost se ugasio u utorak.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.