Nakon teške nesreće

Djevojčicu, koja je u sudaru kod Mostara izgubila roditelje i brata, uskoro puštaju iz bolnice

Foto: HDZ BiH Avenija Jugozapad/Facebook/PIXSELL
Stradala obitelj kod Mostara
Foto: PIXSELL
Mostar: Automobili iz prometne nesreći u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi
Foto: PIXSELL
Mostar: Automobili iz prometne nesreći u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi
Foto: PIXSELL
Mostar: Automobili iz prometne nesreći u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi
04.10.2022.
u 13:30
- Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti - potvrđeno je iz SKB-a Mostar
Pogledaj originalni članak

Trogodišnja djevojčica, jedina koja je preživjela stravičnu prometnu nesreću kraj Mostara u kojoj su joj preminuli roditelji i brat, stabilnog je stanja i ubrzo bi trebala biti puštena kući.

- Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti - potvrđeno je iz SKB-a Mostar za Hercegovina.info.

Podsjetimo, u stravičnoj prometnoj nesreći na lokalitetu Bune 24. rujna, živote su izgubili Boris (1988.), Marijana (1987.) i Roberto (2013.) Krstić, dok je četvrta članica obitelji G. K. (2019.) preživjela.

U nesreći je poginuo i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) za kojeg sumnjaju da je skrivio nesreću. ako prenose BiH mediji, sumnja se da se Mate utrkivao s Mercedesom i drugim BMW-om.

Video - Prometna na Cresu: Sudarili se Porsche i autocisterna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TM
trade_mark
14:39 04.10.2022.

ovog koji je preživio i familiju onoga što se ubio sudski obvezati doživotno uzdržavanje tog djeteta. s tim što ovog koji je preživio treba strpat u zatvor na 40 godina.

DI
Diosiario
14:01 04.10.2022.

I gdje će sad to jadno dijete? Odavno mi nešto nije ovako iskidalo srce kao ova tragedija. I zato, ostajem pri svome, treba vratiti smrtnu kaznu, jer samo smrtna kazna ovo može bar donekle isprati.