Istražuje je policija

Djevojčica u školu donijela kolače, svi se šokirali kad je otkrila što je stavila u njih

Foto: Getty Images
Djevojčica u školu donijela kolače, svi se šokirali kad je otkrila što je stavila u njih
16.10.2018.
u 20:37
Njezine kolače probalo je devet učenika, a ona im je potom otkrila kako se u njima nalazi i pepeo njezine pokojne bake
Pogledaj originalni članak

Jedna učenica škole Da Vinci Academy u Davisu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji šokirala je svoje prijatelje iz razreda kada je otkrila što je stavila u kolačiće koje je sama ispekla.

Njezine kolače probalo je devet učenika, a ona im je potom otkrila kako se u njima nalazi i pepeo njezine pokojne bake, piše Metro.

– Hodala je okolo i svima je govorila kako u kolačima koje je donijela u školu ima ljudskog pepela – rekao je jedan dječak koji je probao kolač. To je rekao i svojim roditeljima koji su poludjeli kada su čuli što se dogodilo.

Majka je bijesna zbog troga i školu optužuje da su cijeli slučaj zataškali.

– Jako sam se uznemirila što nas nitko iz škole nije obavijestio što se dogodilo – komentirala je majka incident koji se dogodio prije dva tjedna.

Lokalna policija potvrdila je kako istražuju slučaj, no još nije sigurno da su kolačići uistinu sadržavali ljudski pepeo jer rezultati testova nisu dovršeni.

>> Otac preko kamere gledao kćer kako spava, šokiralo ga ono što je vidio pokraj krevetića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ME
Metuzalem
22:25 16.10.2018.

Baka je bila ko vegeta u sve se volila mjesat

KO
Kora
22:13 16.10.2018.

Mala ih je zeznula.

RE
reborn
08:10 17.10.2018.

Ako mala kaže da je u kolačima ljudski pepeo, onda je sigurno tako jer djeca i političari nikad ne izmišljaju i ne lažu - osim ponekad kada ne govore istinu.