Nesreća u Vinkovcima

Djevojčica se dobro oporavlja, a ministrica joj je dala zanimljiv dar

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Gabrijela Žalac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
žalac
12.03.2019.
u 13:21
Malena je dobro, odmah si je našla nove prijatelje – rekla je osoba bliska udomiteljskoj obitelji u kojoj djevojčica živi već nekoliko godina
Pogledaj originalni članak

Desetogodišnja djevojčica koju je automobilom udarila ministrica Gabrijela Žalac dobro se oporavlja u KBC-u Osijek gdje je nakon operacije polomljene desne potkoljenice smještena na Odjelu dječje kirurgije, piše Jutarnji list

– Malena je dobro, odmah si je našla nove prijatelje – rekla je osoba bliska udomiteljskoj obitelji u kojoj djevojčica živi već nekoliko godina. 

Djevojčicu je u subotu navečer posjetila ministrica Žalac koja joj je pri odlasku iz bolnice darovala krunicu

Nesreću je komentirao i odvjetnik Veljko Miljević. 

– Budući da je sada poznato da u ulici u kojoj se dogodio nalet na djevojčicu nema pješačkog prijelaza, to znači da pješaci mogu prelaziti kolnik na bilo kojem dijelu, što onda od vozača traži i pojačan oprez jer moraju računati s time da im pješak može prelaziti cestu na bilo kojem dijelu prometnice – rekao je Miljević. 

VIDEO Ministrica Žalac ponudila mandat na raspolaganje

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
13:36 12.03.2019.

nije loše...svaki put prije nego istrči na cestu, nek mala izmoli krunicu !

MA
Machak
13:42 12.03.2019.

Može li jadnije?

Avatar utunelu
utunelu
13:57 12.03.2019.

nije shvacena poanta a to je da je krivotvoreno izvjece mup i to se radi podeaudalt kad je neki politicr u pitanju a to istovremeno znaci diskrminaciju gradana..