ruža tomašić:

'Djeco držite se Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite'

Foto: 'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Djeco držite se Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite'
19.10.2012.
u 21:47
Predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević Ruža Tomašić na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji kritizirala je i vladajuću koaliciju. Ništa od Plana 21, kazala je.
Pogledaj originalni članak

- Sukladno onome što su govorili u predizbornoj kampanji očekivali smo od kukuriku koalicije svašta: poštenje, med i mlijeko, brda i doline. Plan 21 je u stvari značio da će svatko od njih zaposliti po 21 od svoje rodbine, prijatelja, bližnjih, susjeda... Ništa od toga plana- kritizirala je vladajuću koaliciju Ruža Tomašić predsjednica HSP-a Dr. Ante Starčević na županijskom zboru stranke u Karlovačkoj županiji koji je konstituiran danas. Za predsjednika zbora izabran je Željko Bokulić.

Predsjednica stranke dotaknula se i pitanja poljoprivrednika rekavši kako poljoprivrednicima prijeti velika opasnost jer je vlast propustila okrupniti zemljište prije ulaska u Europsku uniju zbog čega poljoprivrednici neće biti konkurentni. Kazala je i da ne postoje stručnjaci koji mogu iskoristiti mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova, a posebno se obratila mladima.

- Živjela sam u Kanadi. Tamo se može zaraditi, ali se taj luksuz ne može uživati jer se non-stop radi. Stoga se djeco držite Hrvatske, ali i politike. Zasučite rukave i radite za sebe-kazala je Ruža Tomašić.

Pravaši su najavili koaliciju s HDZ-om, a možda i s HSS-om na izborima za Europski parlament i za Sabor, ali lokalne stranačke organizacije imaju slobodu izbora s kime će u svojim sredinama koalirati.

>> Šegota: Ako su za Hrvatsku krivi neki drugi, tko je kriv za Rijeku?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 41

OB
-obrisani-
21:59 19.10.2012.

bravo hrvatska ruzo

PG
praseca gripa
22:03 19.10.2012.

Ova zena zna o cemu govori. Ova zena ima srce. Ova zena voli Hrvatsku. Boze,kad bi to bio slucaj kod vladajuce garniture!

OB
-obrisani-
21:58 19.10.2012.

A i ti si jedno veliko razočarenje.