varaždinska županija

Dječak prijavio pokušaj otmice na putu iz škole

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Dječak prijavio pokušaj otmice na putu iz škole
06.05.2015.
u 13:36
- O tome nas je obavijestio dječak u pratnji jednog od roditelja. Obavljaju se razgovori i istražuje što se točno dogodilo, i to je sve što zasad možemo reći - kaže Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske.
Pogledaj originalni članak

Policijska uprava varaždinska istražuje navode iz prijave dječaka koji tvrdi da ga je u utorak oko 14.30 sati u selu Leskovcu Topličkom netko pokušao oteti.

- O tome nas je obavijestio dječak u pratnji jednog od roditelja. Obavljaju se razgovori i istražuje što se točno dogodilo, i to je sve što zasad možemo reći - kaže Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske. Prema neslužbenim informacijama, učenika osmog razreda nepoznata osoba, ili više njih, pokušala je strpati u automobil nakon što je skupina učenika izašla iz autobusa koji ih je dovezao iz smjera Svibovca Topličkog.

Portal eVaraždin spominje da se dječaka pokušalo ugurati u plavi BMW, te da je navodno pritom zadobio ogrebotine. Obitelj dječaka do okončanja istrage ne želi davati izjave.

>> Otmičaru opsjednutom Trećim svjetskim ratom 24 godine zatvora

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liskovaca
15:02 06.05.2015.

da ih ulovim, umirali bi dvije godine!

NV
novo vriijeme
18:57 06.05.2015.

Jako liči na pokušaj otmice djevojčice u Beogradu, ali su bandite uhvatili prije granice sa djetetom i spremljenom putovnicom.. Bila je to francuska banda otimača djece za razne odvratne namjene uključivši trgovinu organima poznata francuskoj policiji. Sreća da je naš dječak jak i hrabar pa se oteo.