maloljetni vandali

Djeca popila šest litara vina pa vatrogascima ukrala vozilo

Foto: Vatrogasci Međimurje
Djeca popila šest litara vina pa vatrogascima ukrala vozilo
04.01.2013.
u 07:03
U četvrtak je provaljeno u njihovo vatrogasno spremište i ukradeno Ivecovo navalno vatrogasno vozilo
Pogledaj originalni članak

Vatrogascima iz DVD-a Držimurec-Strelec u Međimurskoj županiji ukradeno je navalno vozilo! U četvrtak je provaljeno u njihovo vatrogasno spremište i ukradeno Ivecovo navalno vatrogasno vozilo sa spremnikoma za 600 litara vode, agregatom za struju i ostalom opremom za vatrogasnu intervenciju. Počinitelji su maloljetnici iz obližnjeg romskog naselja.

Kako doznajemo od vatrogasaca, provalnici su prvo popili šest litara vina, ukrali vozilo, odvezli se u obližnju šumu i tamo ga demolirali, skinuvši metalne dijelove koji se mogu prodati. Dijelove su skidali sve dok nije naišao šumar koji je pozvao policiju. Šteta je, procjenjuju u DVD-u, oko 20.000 kuna.

>>Lopov ženi ukrao novčanik sa 1000 kn iz nezaključanog kamiona

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

AK
akiro
10:15 04.01.2013.

sargu123 ne opterećuj se time, samo mu pogledaj komentare od prije i shvatit ćeš, tom čovjeku nema pomoći.

MA
martinis
11:35 04.01.2013.

Nikoga ne mrzim, ali tim Romima treba već jednom uć u ta njihova sela i naredit da se neka smire i uozbilje ili ih treba stvarno nekako sankcionirati ...

SA
sargu123
10:14 04.01.2013.

@ OSVETNIK Ti dakle tvrdiš da Romi u doba Hadezeovske vladavine nisu krali !??? Pa, moguće je jer su Romi bili hadezeovski koalicijski partneri, tada je Sanader krao i za njih !