NIJE PAZIO

Diler ostao bez teksta kad je vidio na koji je način 'pao'

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
31.07.2019.
u 18:18
Muškarac je na sličan način 'pao' i prošle godine, ali tada se uspio izvući s opravdanjem da je droga bila za osobnu upotrebu.
Pogledaj originalni članak

Scott Curtis (45) veoma je neoprezan diler droge kojega čeka poveća zatvorska kazna zbog velikog propusta. Muškarac je naime drogu kupcima razvozio u svome žutom Fordu Focusu u kojem je ugrađena sigurnosna kamera. Scott je te večeri svojim mušterijama kroz prozor 'izbacio' nekoliko paketića kokaina i heroina, a na kraju jedne takve akcije ga je primijetila i policija.

Diler je tada bacio sve zalihe iz auta, a policajcima koji su sve vidjeli je rekao da je to sve za 'osobnu upotrebu'. Kada je završio na sudu, tužitelji su mu pokazali snimke iz automobila gdje se jasno vidi kako uzima novac u zamjenu za 'robu'. Iznenađeni Scott nije imao komentara, osim da se 'brani šutnjom' , prenosi Guardian.

Muškarac je na sličan način 'pao' i prošle godine, ali tada se uspio izvući s opravdanjem da je droga koju je kupio namijenjena isključivo za njega. Ovoga puta ga čeka stroža zatvorska kazna.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DO
domxerex
20:58 31.07.2019.

Tako je to kada si ovisnik i treba ti za slijedeći dop a nisi političar da ti država plaća za bijelo.

Avatar Tračalo
Tračalo
18:28 31.07.2019.

da je pametan učlanio bi se u neku vladajuću stranku