uhićen 45-godišnjak

Detalji strave u Vukovaru: Ženu (38) više puta ubo nožem, u kući navodno bila i njezina djeca

Foto: Branimir Bradarić
Detalji strave u Vukovaru: Ženu (38) više puta ubo nožem, u kući navodno bila i njezina djeca
30.10.2022.
u 09:29
Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja.
Pogledaj originalni članak

Iz policije javljaju kako je sinoć u Vukovaru ubijena žena. Policija je sinoć, u 18,51 sati, zaprimila telefonsku dojavu da je u Vukovaru u obiteljskoj kući napadnuta 38-godišnjakinja i tjelesno ozlijeđena od strane jednog muškarca koji se udaljio s tog mjesta. Žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći, no jutros, 30. listopada, nadležni bolnice su nas izvijestili kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula.


 

Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja. Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid.

U tijeku je kriminalističko istraživanje. Neslužbeno doznajemo kako je 38-godišnjakinja više puta ubodena nožem. Navodno kako su u trenutku napada u kući bila i djeca ove žene. 

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
10:34 30.10.2022.

Koga se tu skriva, koga štiti? Ime i prezime tog skota.

Avatar Mario1000
Mario1000
11:09 30.10.2022.

Izvučeni uz koju godinu zatvora ,a žena mlada ode sa ovoga svijeta

VI
vidum
06:58 31.10.2022.

Navodno su bili u vezi. Ako je to istina, trebao se držati one "dok traje traje". Razvedene žene vrlo rijtko žele trajnu vezu. Ovako je uništio, ne jedan nego četiri života.