Reakcije

Miljenić: Dobro je da se Stier maknuo. Bulj: Ostavka je očekivana

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Miljenić: Dobro je da se Stier maknuo. Bulj: Ostavka je očekivana
12.06.2017.
u 16:06
Bulja zanima hoće li se za Stierovim primjerom povući i drugi, poput Mire Kovača ili Milijana Brkića
Pogledaj originalni članak

Odluku političkog tajnika HDZ-a Davora Ive Stiera da podnese ostavku na mjesto ministra vanjskih poslova zbog koalicije s HNS-om komentirali su i saborski zastupnici.

- Načelno, Stierova ostavka je njihova stvar, stvar HDZ-a, očito među sobom ne mogu funkcionirati. Jedan manje, i to je dobro. Ja se s njim nisam slagao, bio je jedan od predvodnika lošeg, dobro da je otišao. Mislim da je loše radio zbog stava prema ljudskim pravima, doveo nas je u rang Poljske i Mađarske, zato mi je drago što neće raditi taj posao, radio ga je loše i dobro je da se maknuo – komentirao je SDP-ov Orsat Miljenić koji ne vjeruje da će biti više burnih reakcija poput ove kao rezultat koalicije HDZ-a i HNS-a.

- Ne očekujem ništa tu, fotelje su slatke i tople – dodao je Miljenić.

Mostov Miro Bulj kaže da je Stierova ostavka očekivana, posebice ako se u obzir uzmu sve njegove izjave u vrijeme kampanje uoči posljednjih parlamentarnih izbora.

- HDZ i HNS su u trgovačkoj, nepoštenoj koaliciji, i činjenica je da je Stier postupio u skladu sa svojim vrijednostima i onime što je obećao svojim biračima. Jasan je da će zastupati demokršćanske stavove – komentira Bulj kojeg zanima hoće li se za Stierovim primjerom povući i drugi koji su se zalagali za neke drugačije vrijednosti od onih koje sada HDZ-ova vlada promovira zajedno s HNS-om, poput Mire Kovača ili Milijana Brkića.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 32

KR
kruti175
16:28 12.06.2017.

da, ti si druže miljen'ć fakat predvodnik svega dobrog, ne bih se čudio da drug plenki i tebe po hodogramu negdje instalira u ime 'stabilnosti'. .

Avatar juricamesko
juricamesko
16:43 12.06.2017.

sad kad je Orsat zadovoljan vjerovatno ce podrzati ovu vladu.

AL
Alkana
16:47 12.06.2017.

Još bi bolje bilo da se Miljenić i Bulj maknu pa onda Grmoja, Petrov, Jovanović, Glasovac i svi ostali koji svojim huškačkim govorom zag đuju ovaj prostor