Šef SDP-a

Davor Bernardić objasnio svoje čudne objave na Facebooku

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Davor Bernardić objasnio svoje čudne objave na Facebooku
20.01.2018.
u 13:54
U Hrvatskoj je na djelu ukidanje slobodne misli, slobodne riječi i to pod krinkom borbe protiv govora mržnje, kaže Bernardić
Pogledaj originalni članak

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas je na Cvjetnom trgu s članovima Foruma mladih SDP-a govorio o problemima mladih u Hrvatskoj, no osvrnuo se i na svoje posljednje objave na Facebooku koji su zbunili mnoge.

– Drago mi je da smo postigli cilj, vratili fokus javnosti na ono što je bitno. Satira je tek sredstvo da poručimo da je na djelu najveći mogući oblik cenzure. Hrvatsku napuštaju ljudi, sve teže se živi, poskupljuje život a na djelu je samo "fake news". Tome želimo stati na kraj. Postavljam pitanje, ako je u Hrvatskoj sve super, ako se proračuni puni, BDP raste - di su pare? – pita se Davor Bernardić, piše N1.

Objasnio je kako je riječ o kampanji za spas satire.

 

– Ova kampanja je za slobodu govora, ono što gura društvo naprijed. Želimo vratiti stvar u fokus, SDP se mora boriti za mlade, zaustaviti iseljavanje, kako lakše do posla, kako lakše do stana... U Hrvatskoj je na djelu ukidanje slobodne misli, slobodne riječi i to pod krinkom borbe protiv govora mržnje. Mladići i djevojke su hapšeni, Ministarstvo ljubavi je skoro zabranjeno, a mi govorimo o tome da u Hrvatskoj nema cenzure. Vrlo je jasna situacija – kaže šef SDP-a.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

CR
crodux
14:21 20.01.2018.

ah taj ssssdp..

Avatar Observer
Observer
14:38 20.01.2018.

Gdje su pare? Neka netko objasni ovom " naprednom" decku da u Hrvatskoj postoji novac a pare i dinari su ostali na istoku .

Avatar kenj@c
kenj@c
14:18 20.01.2018.

SDP=SrpskaDerpeskaPosla