VRIJEME PO STAROM

Tmurna subota s pljuskovima, a ni sljedeći tjedan neće biti puno bolje

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Tmurna subota s pljuskovima, a ni sljedeći tjedan neće biti puno bolje
23.08.2014.
u 10:27
U nedjelju bismo trebali vidjeti i nešto sunčanih razdoblja, a početkom tjedna će se još proljepšati, ali samo do srijede...
Pogledaj originalni članak

Kako odmiče kolovoz, vremenska prognoza se ne popravlja. Danas će biti djelomice sunčano uz postupno naoblačenje. Kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se već prijepodne na sjevernome Jadranu i u Gorskome kotaru, a do kraja dana proširit će se na cijelu Hrvatsku. Na sjevernome i dijelu srednjega Jadrana te u zapadnoj unutrašnjosti mjestimice se očekuju obilnija kiša. Najviša temperatura između 19 i 24, a u Slavoniji i Dalmaciji od 24 do 29°C.

Nešto bolje bit će u nedjelju. U kopnenom području u noći i prijepodne zadržat će se oblačno vrijeme, mjestimice uz malo kiše ili kratkotrajan pljusak, a poslijepodne u mnogim se krajevima očekuju kraća sunčana razdoblja. Na Jadranu u noći još mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, danju djelomice ili pretežno sunčano, a pokoji krakotrajan pljusak moguć je uglavnom u unutrašnjosti Dalmacije. Na Jadranu umjeren, na otvorenome moru i jak sjeverozapadnjak, a uz obalu sjevernog dijela u noći i ujutro bura.

Jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu od 17 do 23, a najviša dnevna od 16 do 22, na Jadranu od 23 do 28°C.

Početkom tjedna vrijeme bi se trebalo još poboljšati, u utorak bismo mogli imati i posve lijepi ljetni dan, no već od srijede opet su najavljene kiše.

>> Ana Bago: Napadaju nas ciklone jer je zakazala naša prirodna obrana

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.