ZAKOPAO JU U GARAŽU

Čuvao tijelo zbog mirovine: Majku je prvo stavio u kadu s ledom, otkrila ga bivša supruga

23.10.2019.
u 14:33
Stevana je bila nepokretna i svu brigu o njoj vodio je Slobodan. Mirovinu je naslijedila od supruga
Pogledaj originalni članak

Slobodan R. (53) iz Beograda osumnjičen je da je svoju mrtvu majku zakopao u garaži obiteljske kuće kako bi nastavio primati njenu mirovinu. 

Stevana (87) navodno je umrla prirodnom smrću, no on to nije prijavio nadležnim osobama s ciljem da nastavi primati njenu veliku mirovinu za koju susjedi tvrde da je iznosila čak 1700 eura.

Najprije je beživotno tijelo držao u krevetu u sobi, a kasnije ga je prebacio u kadu ispunjenu ledom. Nakon što se počeo širiti neugodan miris odlučio je majku zakopati u garaži. Slobodanova bivša žena vidjela je da kopa rupu što joj je bilo sumnjivo pa je obavijestila policiju.

- Kada je policija došla, Slobodan je vrlo mirno i staloženo razgovarao sa službenicima MUP-a. Tek na trenutke pokazao bi neku vrstu uznemirenosti. Na pitanje gdje mu je majka, odgovorio je direktno i jasno: "Zakopao sam je u garaži" - ispričao je za "Blic" izvor blizak istrazi.

Stevana je bila nepokretna i svu brigu o njoj vodio je Slobodan. Mirovinu je naslijedila od supruga, a susjedi su komentirali kako se radi o boračkoj mirovini te da je ona iznosila oko 1700 eura.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CR
croban1111
16:51 23.10.2019.

Jad i bijeda "hrvatskog" novinarstva.Zanima me samo, za koga donose te "vesti" iz Beograd?

MA
marijaqwer
16:26 23.10.2019.

Informacije u članku su 100 % provjerene i točne jer su preuzete iz dokazano provjerenih izvora . Jad od novinarstva.

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
16:22 23.10.2019.

Majkutibožju, boračka u Srbiji 1700 ojra!!!