u dvorištu doma

Četverogodišnjakinju iz Teksasa ubio obiteljski pas: Slučaj će se istražiti, pas je uspavan

Foto: Screenshot/youtube
Četverogodišnjakinju iz Teksasa ubio je obiteljski pas
Foto: Screenshot/youtube
Četverogodišnjakinju iz Teksasa ubio je obiteljski pas
Foto: Screenshot/youtube
Četverogodišnjakinju iz Teksasa ubio je obiteljski pas
04.05.2021.
u 15:50
Glasnogovornica grada Fort Wortha Dianne Covey rekla je kako se ne može identificirati dominantna pasmina psa, unatoč tvrdnjama da je riječ o pit bullu
Pogledaj originalni članak

Četverogodišnjakinju iz Teksasa ubio je obiteljski pas mješanac u dvorištu njihova doma. Pas je eutanaziran u subotu ujutro nakon što je Elayah Brown preminula od ozljeda u Dječjem medicinskom centru noć prije.

Snimka lokalnih vijesti pokazala je kako Fort Worth Animal Care and Control preuzima životinju prije nego što je uspavana, piše The Independent

Glasnogovornica grada Fort Wortha Dianne Covey rekla je kako se ne može identificirati dominantna pasmina psa, unatoč tvrdnjama da je riječ o pit bullu. 

Obitelj je na stranici GoFundMe krenula prikupljati donacije za sprovod djevojčice Elayah koju su opisali kao divnu kćer, nećakinju, unuku i rođakinju. "Bila je bistra, lijepa i nadahnjujuća osoba", napisala je obitelj. Trenutno je prikupljeno gotovo 18 tisuća dolara, a cilj je bio prikupiti 8,500.

Iako nije podignuta optužnica u vezi sa smrću, policija Fort Wortha rekla je da je jedinica za zločine nad djecom obaviještena te da će istražiti slučaj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.