čuvari uhićeni

Četiri rudara nastrijeljena u rudniku Mandelina unuka

Foto: ''
Četiri rudara nastrijeljena u rudniku Mandelina unuka
03.09.2012.
u 15:20
Pucnjava u rudniku zlata dogodila se samo nekoliko dana nakon što je političar Julius Malema posjetio rudnik Aurora te najavio otpuštenim rudarima da će južnoafričke rudnike izvlastiti
Pogledaj originalni članak

Čuvari rudnika zlata u Južnoafričkoj Republici, čiji je vlasnik predsjednikov nećak i unuk Nelsona Mandele, nastrijelili su gumenim mecima četiri rudara i tako ih ozlijedili.

Policija je uhitila čuvare koji su pucali na rudare, javljaju svjetski mediji, i to samo nekoliko dana nakon što je političar Julius Malema posjetio rudnik Aurora te najavio otpuštenim rudarima da će južnoafričke rudnike izvlastiti.

Podsjetimo, prije dva tjedna policija je ubila 34 rudara koji su radili u rudniku platine. Brojni rudari koji su uhićeni pred rudnikom platine još uvijek nisu pušteni na slobodu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
16:49 03.09.2012.

Predsjednik ove drzave JAR Jacob Zuma ima legalno sest zena, bio je optuzen za silovanje i korupciju za UKUSA zemlje on je demokrata zato jer Jacob Zuma stiti americko-britanske interese ...za njih Jacob Zuma nije vazan......

SP
spaszadrzavu
18:04 03.09.2012.

sve za kapital i lovu, nema prava za radnika, kapital je bog!

CH
chemica
15:52 03.09.2012.

Ovdje kod nas je predsjednikov unuk postao vlasnikom banke, a crnčići pak dijele rudnike familiji. Neki narodi ne zaslužuju biti išta više od kmetova i slugu.