TRAGEDIJA

Četiri bebe poginule u eksploziji u rodilištu u Bukureštu

Foto: afp
Četiri bebe poginule u eksploziji u rodilištu u Bukureštu
VL
Autor
Hrvoje Dečak
17.08.2010.
u 13:07
Liječnici navode da je životno ugroženo još nekoliko beba koje se nalaze u bolnicama s opeklinama na više od 50 posto tijela.
Pogledaj originalni članak
Četiri bebe preminule su u ponedjeljak navečer od posljedica eksplozije na odjelu intenzivne njege u rodilištu u Bukureštu, javili su rumunjski mediji. Liječnici navode da je životno ugroženo još nekoliko  beba koje se nalaze u bolnicama s opeklinama na više od 50 posto tijela.
Zamjenik rumunjskog ministra zdravstva Raed Arafat potvrdio je da je nesreću u rodilištu Giulesti izazvala eksplozija klimatizacijskog sustava na odjelu gdje su se u inkubatorima nalazila ranije rođena djeca.
Slična tragedija, ali još većih razmjera, dogodila se prije nekoliko desetaka godina kod nas, u rodilištu u Rijeci, gdje je buknuo požar na električnoj grijalici.
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:19 17.08.2010.

. ..Rumunjski agenti DEJSTVUYU U NAŠOJ RUSIJI A TO IMA SCOYYU CIJENU-GRUU RODILLIŠĆE. ..OZZNA SVE DOZNA. ..