Ramazanski bajram

Predsjednica čestilala vjernicima islamske vjeroispovijesti

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Predsjednica čestilala vjernicima islamske vjeroispovijesti
24.06.2017.
u 10:48
Ove godine Ramazanski bajram obilježava se u nedjelju, 25. lipnja.
Pogledaj originalni članak

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u subotu muftiji i predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj prof. dr. sc. Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitku u  povodu završetka ramazanskog posta i proslave Ramazanskog bajrama.

"Svim vjernicima želim da ovaj veliki blagdan, koji će proslaviti sa svojim obiteljima i prijateljima, bude nadahnuće u promicanju međusobnog razumijevanja, uzajamnog poštovanja i zajedništva na dobrobit svakog čovjeka. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“, stoji u čestitki predsjednice Republike.

Ramazanski bajram islamski je blagdan koji se obilježava nakon ramazana, islamskog svetog mjeseca posta i odricanja. Čestita se riječima "Bajram Šerif Mubarek Olsun" - Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen, a odgovara riječima "Allah razi olsun" – "Neka je Allah zadovoljan". Ove godine Ramazanski bajram obilježava se u nedjelju, 25. lipnja.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DA
damyr26
16:51 24.06.2017.

Poštuj i biti ćeš poštovan

MA
MarkoKosmicki
14:18 24.06.2017.

cestit ramazanski bajram svima koji slave u miru i dreci

Avatar Papatest
Papatest
11:04 24.06.2017.

jadni oni kada im ona čestita