laknulo mu je

Čehok: 'Trebalo je to izdržati, nitko ne zna što su moja obitelj i moji bližnji propatili'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Ivan Čehok
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivan Čehok
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Ivan Čehok
23.04.2021.
u 20:27
Čehok je nepravomoćno bio osuđen na dvije godine zatvora i o odluci Vrhovnog suda ovisilo je hoće li se moći kandidirati na predstojećim lokalnim izborima
Pogledaj originalni članak

Vrhovni sud potvrdio je oslobađajuće presude i poništio osuđujuće presude, dvije točke vraćaju se na ponovno suđenje. Hvala Bogu. Hvala svim, mnogim mojim sugrađanima, koji su me hrabrili. Trebalo je to izdržati, nitko ne zna što su moja obitelj i moji bližnji propatili - poručio je varaždinski gradonačelnik dr. sc. Ivan Čehok nakon što je Vrhovni sud objavio odluku o presudi Županijskog suda u Zagrebu, gdje se sudilo Čehoku, poduzetniku Davoru Patafti i još nekim osobama i tvrtkama.

Čehok je nepravomoćno bio osuđen na dvije godine zatvora i o odluci Vrhovnog suda ovisilo je hoće li se moći kandidirati na predstojećim lokalnim izborima. Sad mu je laknulo.

- Opraštam i svima koji su se veselili unaprijed. Pokazali su svoju neljudskost. Ne mogu shvatiti one koji su grad uveli u skupe sudske sporove koristeći kazneni postupak. Ti su najveći štetočine - istaknuo je Čehok.

VIDEO SDP-ov Neven Bosilj: Varaždinu prijeti 30 mil. kn ovrhe, a Ivan Čehok je opterećen privatnim problemima

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar rubinet
rubinet
23:53 23.04.2021.

Grozno je to kad poštenog čovjeka lažno optuže .

PE
Perspektivan
08:17 24.04.2021.

Ne znaci da je nevin nego da je pojaca suradnju sa HDZ-om!

DU
Deleted user
18:43 24.04.2021.

pljuc