Gori vatra

Čeh osumnjičen za izazivanje požara na Hvaru

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Čeh osumnjičen za izazivanje požara na Hvaru
27.07.2010.
u 10:28
Prema sadašnjim spoznajama Čeh je navodno večer prije palio vatru za roštilj, a ujutro je pepeo bacio u obližnje žbunje.
Pogledaj originalni članak

Na obavijesni razgovor u policiju priveden je 33-godišnji češki državljanin za kojeg se sumnja da je nepažnjom izazvao požar na Hvaru koji je u ponedjeljak zaprijetio autokampu Vira iz kojeg je evakuirano i stotinjak turista.

Prema sadašnjim spoznajama Čeh je navodno večer prije palio vatru za roštilj, a ujutro je pepeo bacio u obližnje žbunje. Izveo je psa u šetnju, a kada se vratio požar se razbuktao.

U gašenju požara koji je obuhvatio 4,5 hektara niskog raslinja, makije i mlade borove šume sudjelovalo je 60 vatrogasaca sa 11 vozila i tri kanadera. Požar je izbio oko 8.30 sati, a ugašen je oko 14 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

OB
-obrisani-
16:15 27.07.2010.

27.07.2010. u 15:57h crnabitanga je napisao/la: @kurcula Idi bre da se lecis, ili bar napastvuj stranice Ilustrovane Politike, srbendaro nepodojena... ____________________________ ?

MU
Mućanin
11:13 27.07.2010.

Ako mu se dokaže krivnja neka snosi sve troškove uzrokovanu požarom!!!

LA
Laura Anny
11:29 27.07.2010.

A sto, ako nije srbin onda je ceh. Progledaje! Vidite sto vam rade bosanci.