TURIZAM

Cappelli: Predstoji borba da napunimo svibanj

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ministar turizma Gari Cappelli
Foto: Robert Anić/PIXSELL
30.12.2016., Zagreb - U prostorijama Ministarstva turizma, ministar turizma Gari Cappelli predstavio rezultate turistickog prometa u 2016. godini te najavio aktivnosti i ocekivanja za 2017.godinu. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ministar turizma Gari Cappelli
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Ministar turizma Gari Cappelli
24.03.2017.
u 06:30
Nasljednik bi trebao biti izabran tijekom iduća dva mjeseca.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je u siječnju i veljači ugostila 13 posto više turista nego lani u ta dva mjeseca, koji su ostvarili čak 15 posto više noćenja. Ukupne brojke nisu velike, gostiju je bilo 390.000, a noćenja nešto više od milijun, ali dobro se uklapaju u odlične ovogodišnje trendove

- Trenutno je buking za Hrvatsku u Europi dvoznamenkasto veći nego lani, odlični će biti i lipanj, te rujan i listopad, sad nam još predstoji napor da privučemo više gostiju u svibnju - kazao je ministar turizma Gari Cappelli na sjednici Sabora Hrvatske turističke zajednice, kojoj je posljednji puta supredsjedavao s direktorom HTZ-a u ostavci Ratomirom Ivičićem. Nasljednik bi trebao biti izabran tijekom iduća dva mjeseca.

>> Ministar Cappelli s predstavnicima TUI-a o investicijama u Hrvatskoj

>> Cappelli: Ove godine u Hrvatskoj otvara se 40-tak novih hotela s četiri ili pet zvjezdica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.