Posvađali se

Pokušaj ubojstva u Čakovcu: Trojicu mladića izbo nožem u haustoru

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pokušaj ubojstva u Čakovcu: Trojicu mladića izbo nožem u haustoru
02.08.2017.
u 11:23
Teško ozlijeđeni mladići privatnim i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec
Pogledaj originalni članak

Muškarac (53) s područja općine Orehovica osumnjičen je za pokušaj ubojstva dvojice maloljetnika i 18-godišnjaka u Čakovcu, priopćila je danas policija.

Naime, jučer oko 1 sat i 20 minuta iza ponoći, u jednom od haustora u Ulici kralja Tomislava, nakon kraćeg verbalnog sukoba nožem je zadao ubodne rane u predjelu trbuha i prsišta trojici mladića. Teško ozlijeđeni mladići privatnim i vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su na Odjelima traume i intenzivne njege zadržani na liječenju.

Pretražene su prostorije obiteljske kuće u Čakovcu, kojima se osumnjičeni trenutno koristi. Neposredno prije početka pretrage, a na poziv istražitelja, osumnjičeni je predao nož kojim je počinjeno kazneno djelo. Uz kaznenu prijavu 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

KV
kvatrić
11:55 02.08.2017.

Da se možda neimenovani koljač ne odaziva na Oruš i dolazi iz naše druge najdragocijenije manjine?

MO
matK.O.
11:45 02.08.2017.

ciganska posla

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
12:03 02.08.2017.

ovo se rijesava metkom u ciganski potiljak.