planearna sjednica

Čačić za razmjenu javnih službenika

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Čačić za razmjenu javnih službenika
26.09.2018.
u 20:21
Na Skupštini europskih regija okupilo se 150 predstavnika regija iz 15 europskih država.
Pogledaj originalni članak

Varaždinski župan Radimir Čačić vodio je plenarnu sjednicu Odbora za kulturu, obrazovanje i mlade Skupštine europskih regija u Novom Sadu, gdje je najavio nove projekte poput obrazovanja mladih za poduzetništvo, te razmjenu i edukaciju službenika u javnoj upravi.

- Svima mora biti prioritet stvaranje moderne javne uprave, jačanje administrativnih kapaciteta, ulaganje u ljudske i administrativne kapacitete, a razmjena službenika jedan je od načina kako to možemo postići. Osim što bi ovaj program pridonio jačem međuregionalnom umrežavanju, učenju jednih od drugih i stvaranju konkretnih projekata kao odgovor na zajedničke probleme u određenom području regionalne samouprave, tim programom bismo ojačali transparentnost samih regionalnih uprava jer se time šalje jasan signal o otvorenosti i samoinicijativnosti regija - rekao je Čačić.

Na Skupštini europskih regija okupilo se 150 predstavnika regija iz 15 europskih država.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

WW
wwwcroxx
20:28 26.09.2018.

Ubojice u zatvor, a ne u sabor!!!

WW
wwwcroxx
20:29 26.09.2018.

Ubojice u zatvor, a ne u Sabor...

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:28 26.09.2018.

Čačić za razmjenu javnih službeni ka i razmjenu informacija o mogucnosti uzimanja mita, krađe preostale društvene prijatelja i poznanika koji plate za uslugu. imovine i uhlebljivanja familije