Uoči sjednice Vlade

Butković: Nije HDZ jedini imao donatore i pozajmice, neka ih objave i druge stranke

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Oleg Butković
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Oleg Butković
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Oleg Butković
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Oleg Butković
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Oleg Butković
13.07.2016.
u 10:43
"Kada sve političke stranke u Hrvatskoj objave donatore i pozajmice koje su radili, pod kojim uvjetima i kojim kamatnim stopama onda ću to komentirati detaljnije."
Pogledaj originalni članak

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je uoči sjednice Vlade kako HDZ nije jedina stranka koja je imala donatore i pozajmice, te da bi svoje donatore i pozajmice trebale objaviti i druge stranke

"Kada sve političke stranke u Hrvatskoj objave donatore i pozajmice koje su radili, pod kojim uvjetima i kojim kamatnim stopama onda ću to komentirati detaljnije. Nije HDZ jedina stranka koja je imala donatore i koja je imala pozajmice", rekao je Butković .

Na novinarsku tvrdnju kako nije problem u u pozajmicama i bankama nego u financiranju putem zaklada, koje nije dozvoljeno, Butković je rekao kako je već odgovorio na pitanje.

>> Butković komentirao Oreškovićevo korištenje državne rezidencije

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar nekakav
nekakav
11:08 13.07.2016.

ne postoji stranka koja ne treba tiejkom godine pozajmicu. baš me zanima od koga je sdp dobivao pozajmice. ako je njihov predsjednik od jedne banke dobio povlašteni kredit, sigurno je i njegova stranka koristila 'usluge' te banke, a kao vladajući su sigurno nešto radili u korist svojeg dobročinitelja. nema medija koji se udubio u tu priču, što znači samo jednu stvar. da tu ima materijala i da ima jako puno interesno povezanih skupina oko ovoga. i mediji sami su tu privilegirani, jer im je zoki i linić kroz predstečajne dali slamčicu spasa. i manjim pdvo-om. usluga se uvijek vraća. ruku ruku mije. obraz obadvije, tko ga još ima.

AM
amky1
10:54 13.07.2016.

Ako su i druge stranke uzimale, onda ćemo oprostiti HDZ-u. Butković će najviše pomoći HDZ-u ako šuti.

MI
Mimizo
14:55 13.07.2016.

mediji u službi partije ali na izborima ne možete prevariti narod možete svaki dan pljuvati po domoljubnoj koaliciji neće proći