Je li pretjerala?

Brutalno posramila supruga koji ju je varao, no mnogi su joj zamjerili jednu stvar

Foto: Reddit
Brutalno posramila supruga koji ju je varao, no mnogi su joj zamjerili jednu stvar
18.02.2020.
u 08:51
Ljutita žena na madracu je crvenim sprejem napisala poruku svome nevjernom partneru
Pogledaj originalni članak

Očajna žena koja je doznala da ju je suprug prevario u njihovoj spavaćoj sobi na brutalan mu se način odlučila osvetiti.

Ona je na madrac na kojem joj je suprug spavao s drugom ženom napisala poruku crvenim sprejem u kojem je otkrila kako je promijenila brave na kući te mu poručila da krevet odnese u kuću svoje ljubavnice.

– Razvodim se od tebe. Rekla sam djeci što si učinio u našem krevetu i oni ne vole više tatu – piše na madracu.

Fotografija madraca koji je naslonjen na dvorišnu ogradu objavljena je na Redditu, no mnogi su upravo posljednju rečenicu zamjerili prevarenoj ženi.

Let's bring the kids in to this.. from r/trashy

– Posramljivanje partnera zbog prevare je dobro, no tvoja djeca zaslužuju ostati u dobrim odnosima sa svojim tatom, a ne da ga izopće zbog nečega što nije imalo veze s njima – jedan je od brojnih komentara.

No, nisu se svi s time složili.

– Djeca zaslužuju znati zašto im se obitelj raspala – komentirala je osoba koja je stala u obranu ljutite žene. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DO
domxerex
11:08 18.02.2020.

Ima pravo i obvezu reći djeci zašto se raspala obitelj ali nema pravo okretati djecu proti njega i uskraćivati mu posjete djeci. Bio je velika budaletina tim više što je to napravio doma u bračnom krevetu. Za više instrukcija neka se obratu drugu Zoki prehlađenom, onome koji je vojnim helikopterom letio u Rijeku u posjetu ljubavnici kada mu je rodila četvrtog sina. On to očito zna kako se radi jer se njegova Sonja još nije rastala od njega. Ne ulazim u razloge zašto ali očito da ga ide i da zna kako se to radi. Uvijek učite od boljega i onoga kojem ide.

IM
Istina_mora_Van
12:17 18.02.2020.

Sve OK. Ali kad bi to napravio muškarac, onda bi sad več sjedio u sudnici za uznemiravanje žene. Dupli standardi.

ZA
zagabria1
11:02 18.02.2020.

Koja škola treba za pisati ovakve članke. Gdje treba prestati školovanje, u 6. razredu?