Nesreća

Brod s hrvatskom posadom nasukao se u Tajlandu

Foto: CroIsi Europe
Brod s hrvatskom posadom nasukao se u Tajlandu
25.11.2019.
u 10:38
Zapovjednik je broda iz Trogira, kao još petnaestak hrvatskih državljana, članova posade, od kojih su polovica Dubrovčani.
Pogledaj originalni članak

Brod La belle des Oceans s hrvatskom posadom nasukao se ove noći u Tajlandu u blizini Phuketa, javlja Dubrovački dnevnik.

Prema neslužbenim informacijama, navode kako je iz zasad nepoznatih razloga došlo do nasukavanja putničkog broda i prodiranja mora te je tom prilikom poplavljen jedan dio strojarnice broda.

Dubrovački dnevnik doznaje da ni putnici ni posada nisu bili životno ugroženi.

Zapovjednik je broda iz Trogira, kao i još petnaestak hrvatskih državljana, članova posade, od kojih su polovica Dubrovčani.

VIDEO Strah i pomutnja na posrnulom kruzeru:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:23 25.11.2019.

Polovica od petnaestak Trogirana su Dubrovčani?

Avatar nekakav
nekakav
12:07 25.11.2019.

svijet je prolupao totalno. u africi pirati zarobe srbina mornara, hrvati, stari pomorci, svako malo zaglibe na moru, ili se brod potopi ili nasuče... američka ratna mornarica svake godine ima par brodova žestoko oštećenmih zbog sudara sa tankerima, kontejnerskim brodovima, uopće je pitanje što bi bilo kad bi ih netko raketom pogodio. gdje baš na tajlandu da se nasuču, ja si sve mislim da je to neki povod drugi u pitanju... čuli za tajlandske drobilice, pa otišli malo u provod...

Avatar Luring
Luring
14:43 25.11.2019.

Ugudranir