Distancira se od izjava

Brat Danice Ramljak: Pitanja koje je napisala proizvod su Josipovićeve prljave predizborne kuhinje

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Brat Danice Ramljak: Pitanja koje je napisala proizvod su Josipovićeve prljave predizborne kuhinje
16.12.2014.
u 19:09
U statusu naglašava da "svim svojim bićem" podržava Kolindu Grabar-Kitarović
Pogledaj originalni članak

Boško Ramljak, brat bivše ravnateljice IRB-a dr. Danice Ramljak, oglasio na svom Facebook-profilu u vezi s pitanjima koja je njegova sestra postavila HDZ-ovoj predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

U statusu naglašava da "svim svojim bićem" podržava Kolindu Grabar-Kitarović i da se distancira od svake izjave svoje sestre i pitanja koja je potpisala. Tvrdi da pouzdano zna da su pitanja koja je napisala Danica Ramljak "proizvod Josipovićeve prljave predizborne kuhinje".

Status Boška Ramljaka prenosimo u cijelosti:

"Dr. Danica Ramljak i ja odavno smo krenuli svatko svojim putem, odabrali smo svoje strane na moralnim i ljudskim poljima – iz čega je i proizišlo da ni naša politička stajališta nisu ista. Bez obzira na to što dr. Ramljak ima potrebu stalno isticati da nije članica nijedne stranke i da je politički "neopredijeljena", svima koji nas poznaju potpuno je jasno tko je na kojoj strani. Ja sam i ovaj put na strani Hrvatske, na strani istine i pravde. Vjerujem u istu Hrvatsku koju sam u Domovinskom ratu branio jedinim što sam imao, svojim životom i svojim tijelom – na kojem su mi ostale neizbrisive uspomene na srpsku agresiju.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

FOTO: Ivana Ivanović/PIXSELL (Boško Ramljak je muškarac u svjetlo-plavoj košulji, prvi slijeva na fotografiji iz Sinja)

Upravo stoga danas svim svojim bićem podržavam gospođu Kolindu Grabar-Kitarović te se ujedno distanciram od svake izjave svoje sestre Danice i pitanja koja je potpisala, a zapravo su proizvod – pouzdano znam – Josipovićeve prljave predizborne kuhinje. Kuhinje u kojoj je pri sastavljanju pitanja, kako bi cijela priča bila još apsurdnija, sudjelovao jedan bivši veleposlanik, kasnije ministar u vladi RH. Da dr. Ramljak uistinu traži odgovore na "svoja" pitanja, uputila bi ih na adrese predsjednika RH i Vlade. Jer, kako potvrđuju sve stručne osobe s kojima sam razgovarao, ta pitanja nisu u kompetenciji i mjerodavnosti bilo kojeg veleposlanika ili veleposlanice.

Za razliku od dr. Ramljak, ja gospođu Kolindu podržavam čistog srca, ne očekujući ništa – kao što ništa nisam ni očekivao ni tražio kada sam kao dragovoljac otišao u Domovinski rat. Činim to jer sam i ovaj put na strani Hrvatske, jer vjerujem u bolju Hrvatsku", stoji u statusu Boška Ramljaka.

>>Što je radila Kolinda dok sam ja branila Antu Gotovinu

>>'Iznenađen sam salvama kritika kojima je izložena Danica Ramljak'

>>D. Ramljak: Umjesto Kolindinih odgovora, doživljavam napade i blaćenje

>>U otvorenom pismu postavila 10 'vrućih' pitanja za Grabar-Kitarović

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 184

Avatar Feniks
Feniks
19:15 16.12.2014.

Bravo za Boška Ramljaka koji je stao na stranu Hrvatske.

DU
Deleted user
19:16 16.12.2014.

Iz zlobničkog kuta, žena je izabrana po kriteriju: Gdje ja udarim, tu trava više ne raste! Osobno sumnjam da se radi o toliko visokoj pol. namještaljci, više mi to liči na ideju da se nekom napakosti, u ovom slučaju da "žena zvekne po ženi" - kad već ona sama ne može biti Predsjednik RH, što joj priječi prošlost jer nitko nije bogat da kupi vlastite repove. Progooglajte pod njenim imenom i prezimenom - da je 5 % toga istinito, idi skrij se pod kamenom - ne istupati u javnosti iz moralizatorske perspektive.

Avatar Zločinac agresor i genocidaš
Zločinac agresor i genocidaš
19:17 16.12.2014.

Tko god bira Kitarovičku ili Kujunđića neće pogriješiti...HDZ se opametio nakon sanadera i Milanovića, griješiti više neće!!!!!