prijava boravišta novog ministra

Petrov o optužbama: Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju

Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Božo Petrov
Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
crnoja
26.01.2016.
u 11:32
"Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o tome govoriti prije nego što imam sve relevantne informacije"
Pogledaj originalni članak

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov danas se u razgovoru za Media servis oglasio o napisima Nacionala o nasilničkom ponašanju i netočnom prijavljivanju boravišta novog ministra branitelja Mije Crnoje.

– Mislim da bi to prije svega trebalo zabrinuti gospodina Crnoju ako je točno. Nisam služba da bih znao unaprijed sve informacije o osobama. Iskreno, nije mi drago, ali ne mogu o tome govoriti prije nego što imam sve relevantne informacije – rekao je Petrov.

– To treba istražiti, slažem se, ali ne mogu u ovom trenutku ništa reći dok nemam sve informacije pred sobom već samo ono što sam pročitao u medijima. Mislim da ne bi bilo korektno o tome govoriti – dodao je, a na pitanje misli li da Crnoja, ako se navodi pokažu točnima, treba odstupiti, odgovorio je:

– To je njegova odluka. Druga je stvar što bi bilo s ljudima unutar Mosta.

Petrov se ponovno izjasnio protiv registra izdajnika, za što se Crnoja zalaže, rekavši da do toga neće doći.

– Prema našem mišljenju, nije dobro da se na ovakav način izlazi a priori s izjavama o tome što će se raditi, a da se to nije usuglasilo. Registar izdajnika nije nešto što mijenja klimu u pozitivnom smjeru i zbog toga, ako netko ima problema s nekim izdajnicima, zna se na koji način se to rješava. Definitivno se ne rješava javnim medijskim linčem i provođenjem ikakvih registara izdajnika – rekao je Petrov.

HDZ je ranije na Twitteru odbio komentirati navodnu aferu dok se Crnoja ne očituje:

Sve je na Facebooku komentirao i SDP-ovac Gordan Maras, donedavni ministar:

>> Crnoja: 'U fokusu mi neće biti registri, nego problemi branitelja'

>> 'Netko za koga se dokaže da je utajio porez ne može biti član Vlade'

Foto: Robert Anić/PIXSELL

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 216

Avatar Sandokan
Sandokan
12:07 26.01.2016.

Niakavo domoljublje i sudjelovanje u Domovinskom ratu ne mogu biti kompenzacija za bilo kakav oblik kriminalnog ponašanja. To bi u HDZu trebali znati, a koliko sam čuo i Karamarko je govorio da u HDZu nema mjesta za nikoga tko je činio bilo kakav kriminal. To se odnosi i na Crnoju, pa ako je istina to za što ga se proziva, tada će on ispasti najobičniji nesposobnjaković i lakomac koji se borbom za funkciju i dolaskom na tu funkciju ustvari sam raskrinkao. Bolje da se nije gurao i nitko nikada ne bi znao da je činio to što je činio. Ne znam da li Crnoja konkurira za mjesto ministra s najkarćim mandatom. Ne može sebaš sve svesti na spinove i laži pojedinih krugova i da zaključim, dobar i hrabar branitelj ne mora biti dobar političar.

MO
mostić
12:42 26.01.2016.

sramota u kakvoj kolibi živi....ova herojčina i junačina.........pod hitno mu treba dati stan od 150 kvadrata......... pemziju od 25 iljada..... i sve povlastice do 16 koljena....

KA
Karapetrov
11:49 26.01.2016.

Kako reče karamarko. Ovi ljudi koje smo dali u vladu je najbolje što HDZ ima!