UKIDA SE ZABRANA PUTOVANJA?

Božinović na sastanku s kolegama iz EU: Razmotrit ćemo i aplikaciju za praćenje

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Davor Božinović održao videokonferenciju s ministrima EU
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Davor Božinović održao videokonferenciju s ministrima EU
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Davor Božinović održao videokonferenciju s ministrima EU
28.04.2020.
u 11:08
Na dnevnom redu je i slobodan protok robe i usluga
Pogledaj originalni članak

Ministri unutarnjih poslova EU na današnjoj će videokonferenciji raspravljati o mogućnostima postupnog popuštanja mjera i migracijama, najavio je u utorak hrvatski ministar Davor Božinović

Ministar zemlje koja predsjeda Vijećem EU raspravit će s europskim kolegama stanje na vanjskim i unutarnjim granicama EU i razmotriti mogućnost "ukidanja ograničenja na putovanja koja nisu neophodna".

Na dnevnom redu je i slobodan protok robe i usluga. U naporima za kontrolom širenja koronavirusa, "razmotrit ćemo i aplikaciju za praćenje kontakata zaraženih", rekao je Božinović. Ministri će na videokonferenciji razgovarati i o tri najveće migrantske rute prema Europi, dodao je hrvatski ministar. 

Danas će se sastati i ministri energetike te razgovarati o utjecaju pandemije na energetski sektor

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DO
Domumom
12:09 28.04.2020.

Pokrenuti sve suradnike iz zadnjih 50 godina

MO
morskival
13:25 28.04.2020.

Nikakvo praćenje, aplikacija se može instalirati samo dragovoljno, baš kao u Austriji, Nizozemskoj i Australiji.

DU
Deleted user
12:26 28.04.2020.

da li ste primjetili da se .hr domene puno sporije učitavaju i refreshaju od domena iz EU izgleda da je moguće samo na teritoriju Hrvatske a svi znamo što ta činjenica znači, da trebaju kupiti skuplju i sofisticiraniju računalnu opremu