benzinska postaja na dračevcu

BMW je planuo zbog neispravnih instalacija, a dječak i dalje kritično

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto1
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto2
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto3
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto4
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto5
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto7
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
auto9
19.12.2009.
u 19:05
Dok je točio plin, otac je vidio da nešto ne valja, počeo je vikati i spašavati obitelj, a radnici na pumpi pošli su gasiti vatru
Pogledaj originalni članak

BMW star 22 godine koji se zapalio u petak oko 19.30 na benzinskoj postaji Lukoil na Dračevcu, kada je ozlijeđena peteročlana obitelj iz Košuta, planuo je zbog kvara na instalacijama. Nije bilo dobro spojeno metalno crijevo kojim se plin točio u bocu.

Umjesto u rezervoar, šest litara završilo je u prtljažniku i u putničkom prostoru pa je došlo do eksplozije i zapaljenja. Da nešto nije u redu najprije je primijetio otac Mirko K. V. (35) koji je počeo vikati i spašavati obitelj iz plamtećeg vozila. Radnik je na pumpi prekinuo dovod plina i počeo gasiti požar. Ubrzo su stigli i vatrogasci, a plamen je već nakon 15 minuta bio sasvim ugašen.

Svi su opečeni po licu i rukama, a najteže je ozlijeđen 9-godišnji dječak koji je s opeklinama drugog stupnja zadržan na JIL-u. Mirko K. V. i supruga Nedjeljka pušteni su kući kao i 6-godišnja djevojčica, dok je 2-godišnji dječak zadržan na promatranju.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IZ
izbrisan
10:09 20.12.2009.

BMW star 22 godine.Koliko je stra plinska instalacije u njmu,ima li potreban atest,i tko ga je izdao?