Vlado Galić

Bivši savjetnik predsjednice novi posao našao u DIV-u

Foto: Ured predsjednice
Vlado Galić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Vlado Galić
07.10.2019.
u 17:40
Kad je riječ o Bošku Ramljaku, navodi se da je aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik - dva puta teško ranjen i više puta odlikovan.
Pogledaj originalni članak

Bivši savjetnik predsjednice RH Vlado Galić novi je posao našao u DIV, i to na direktora korporativne sigurnosti, dok je alkarski vojvoda Boško Ramljak imenovan za savjetnika Uprave Brodosplita za korporativnu sigurnost, priopćeno je DIV-a.

Vlado Galić predsjednicu je savjetovao do prosinca prošle godine, kada je dao ostavku “iz moralnih i etičkih razloga”, u jeku “afere SMS”. Dio medija Galića je tada povezivao s Franjom Vargom, optuženim da je falsificirao prijepisku između bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana i suca osječkog suda u korist Zdravka Mamića.

DIV grupa u priopćenju donosi Galićev životopis, u kojemu se ističe da je u Zagrebu diplomirao rudarstvo, da je dragovoljac Domovinskog rata od 1991. te da je bio angažiran u sigurnosnom sustavu MORH-a. Navode i da je Galić po zajedničkom programu Fakulteta političkih znanosti i Udruge hrvatskih menadžera sigurnosti stekao je zvanje menadžera sigurnosti iz područja poslovne i nacionalne sigurnosti te da je godinu dana savjetovao predsjednicu.

Kad je riječ o Bošku Ramljaku, navodi se da je aktualni je alkarski vojvoda, dragovoljac Domovinskog rata i prekaljeni ratnik - dva puta teško ranjen i više puta odlikovan. Nakon rata do umirovljenja kao časnik u OS RH aktivno je radio u sigurnosnim sustavima Hrvatske vojske. “DIV Grupa se uvijek trudila prepoznavati trendove na međunarodnom tržištu i primjenjivati najviše standarde u svim segmentima poslovanja, pa tako i u onim sigurnosnim. Zato smo se odlučili kadrovski pojačati stručnjacima koji će svojim iskustvom i znanjem značajno pridonijeti ostvarivanju najviših standarda sigurnosti”, pojašnjavaju u priopćenju.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

MO
moškov
18:52 07.10.2019.

Brodosplit ce barem dva puta vise opteretiti drzavni proracun odnosno porezne obveznike nego uljanik iz pule...ramljak i galic imaju za to veze a idu na izmisljena radna mjesta ..kod izvornog i pravog poduzetnika doticna dvojica ne bi dobili sluzbu...sve ovo je deja vu u hrvatskoj u tisucu puta...itd

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
17:58 07.10.2019.

Po RH gora je desna udbašija od lijeve. Na ljevici jednostavno ne tvrde da su Hrvati i patrioti dok na laznoj desnici sve vrvi od domoljuba. Rješnje (Ako je slog kratak, piše se rješenja, rješenju, rješenjem, rješenja, rješenjima) hrvatskih problema je nestanak udbodesnice