mora se javiti na oglas

Bivši načelnik splitske policije dobio novi posao?

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Bivši načelnik splitske policije dobio novi posao?
24.10.2018.
u 11:10
Iz krugova bliskih splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari pojavila se priča da bi Marendić mogao biti njegov bliski suradnik na poslovima sigurnosti
Pogledaj originalni članak

Slobodan Marendić dao je ostavku na mjesto načelnika PU Splitsko-dalmatinske nakon što je njegov sin službenim Ford Focusom udario u ogradu mosta. Marendić, podsjetimo, nije znao da mu je sin uzeo službeni automobil.

Kako javlja Slobodna Dalmacija Marendić je novi načelnik Sektora za granicu PU splitsko-dalmatinske.

Ni ovo mjesto Marendiću nije sigurno jer se mora javiti na interni oglas, a mjesto je formalnopravno ostalo prazno kada dotadašnji načelnik Ivo Babić nije prošao na testiranju, prije četiri mjeseca.

Iz krugova bliskih splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari pojavila se priča da bi Marendić mogao biti njegov bliski suradnik na poslovima sigurnosti, ali ta priča je ostala neprovjerena i nerealizirana jer Marendić je odlučio ostati u sustavu policije.

Pogledajte video: Vojni zrakoplov F-35

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RA
raga
11:29 24.10.2018.

vjerodostojno!hdz lopovi

RI
rightside
12:26 24.10.2018.

tako to radi sposobni ministar policije,,)))) svaki glas se treba sacuvat,,jer ionako vec sad su "glasovi u debelom minusu"))))))