SUKOB NA VISU

Bivšeg partnera nakon svađe ubola nožem u stražnjicu

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Bivšeg partnera nakon svađe ubola nožem u stražnjicu
26.05.2015.
u 11:35
Mladiću je nakon pružene liječničke pomoći utvrđena lakša tjelesna ozljeda
Pogledaj originalni članak

Ženu (41) sumnjiči se da je prekjučer u Visu napala 27-godišnjaka kojem je kuhinjskim nožem nanijela ubodnu ranu, objavila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Portal 24 sata piše kako je riječ o nekadašnjim partnerima te da je nakon prekida mladić tražio da se ona odseli iz stana u kojemu su godinama zajedno živjeli. Nakon svađe, 41-godišnjakinja je mladića ubola nožem u stražnjicu.

Policija je javila da je 27-godišnjaku nakon pružene liječničke pomoći utvrđena lakša tjelesna ozljeda, dok je protiv napadačice podnijeta kaznena prijava.

>> Susjedi: Hase je jako opasan za okolinu i treba ga zatvoriti

>> Jednomjesečni pritvor ženi koja je nožem ubila svog supruga

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zambezi
12:02 26.05.2015.

Kad se petlja sa starijima od sebe. :-)