skok na vrh

Bivša misica Katarina Banić postala predsjednica HČSP-a Trilj

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Katarina Banić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
katarina banić
Foto: Željko Hladika/Pixsell
Katarina Banić (1)
05.06.2014.
u 08:35
Muza pjevača Siniše Vuce u više navrata istaknula je da se protivi pobačaju te da djetetu nikad ne bi dopustila da bude homoseksualac
Pogledaj originalni članak

Katarina Banić, Miss Hrvatske za 2010. nova je predsjednica HČSP-ova ogranka u Trilju. Bivša misica u stranku se učlanila 2011. i tada je, navodi 24sata, priznala da se upisala radi više mogućnosti, a ne zato što je proučavala program.

Muza pjevača Siniše Vuce koja je nastupila u spotu za njegovu pjesmu ''Tražena si roba u gradu'' u više navrata istaknula je da se protivi pobačaju te da djetetu nikad ne bi dopustila da bude homoseksualac. Naime, gay se ne postaje rođenjem već odgojem, smatra Banić.

>>Bivša Miss Katarina Banić: Nisam za ljetne avanture

>>Misica Katarina Banić više ne ljubi nogometaša Emira Spahića

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
09:13 05.06.2014.

S ovom šasijom, imala bi šanse i na parlamentarnim izborima jer HČSP i općenito desnica su već zamorni s likovima, mrkim&brkatim ili tipovima a la Pero Kovačević, exkapetan JNA koji promijenio više stranaka nego što muškarac mjesečno promijeni čarapa.

DE
Dejan1000
18:22 05.06.2014.

Pa pametno je sve rekla.

Avatar bok
bok
22:35 15.06.2014.

sex sells.