U današnjem Večernjem

Biskup Košić: Zbog molitve protiv SDP-a optužuju me da imam luksuzno imanje u Moslavini

Foto: Vecernji.hr
Naslovnica 26.10.2015.
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
Vlado Košić
26.10.2015.
u 00:28
– To je koliba, a ne dvori! Drvena kuća od 50 četvornih metara i drvena kapelica od nekoliko četvornih metara, što sam napravio kako bih se mogao povući u tišinu i mir prirode, moliti se Bogu, no premalo stignem doći do ovoga mjesta – rekao nam je biskup Košić.
Pogledaj originalni članak

Tražeći “Košićeve dvore” po moslavačkim brdima i šumama, našli smo – drvenu kuću. Naime, do redakcije su doprle informacije da je biskup sisački mons. Vlado Košić sagradio neprimjereno luksuzno imanje između Ivanić-Grada i Popovače. Zatekli smo ga u dvorištu s kosilicom u rukama.

– To je koliba, a ne dvori! Drvena kuća od 50 četvornih metara i drvena kapelica od nekoliko četvornih metara, što sam napravio kako bih se mogao povući u tišinu i mir prirode, moliti se Bogu, no premalo stignem doći do ovoga mjesta – rekao nam je biskup Košić, odgurnuvši od sebe kosilicu, kada smo mu rekli zbog čega smo došli, dodajući da se našao na meti zbog svoje poruke vjernicima i župnicima pred izbore.

Cijeli članak pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg lista ili prolistajte e-izdanje!

>> Biskup Košić o izjavi da su na vlasti 'sinovi udabaša': Vlada li demokracija ili jednoumlje?

Ostale teme koje sutrašnji Večernji donosi:

- Štimac: Samo se kod nas sumnjalo u Bilića, a vidite kako ga sad cijene Englezi

- Vještakinja sada tvrdi da Dominic Pitra boluje od rijetkog PEHO sindroma

- Osnovne škole u 13 godina izgubile dvije tisuće učenika

- Dr. Google, što mi je?

Foto: Vecernji.hr

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 106

BK
B Kosa
21:41 25.10.2015.

mons. Kosic sve vase stavove podrzavam jer su ispravni i domoljubni. Zivjeli vi nama 100 godina, a ovi koji se neslazu sa vama ti i nepripadaju katolickoj crkvi

BA
bakulušić
21:38 25.10.2015.

Očekujem da Večernjak zaštiti biskupa Košića od neprimjernih i uvrjedljivih komentara. Tko nema argumente naka klikne na "Izbori 2015" i neka se tamo iživljava. Sad je vrijeme nekažnjivih objeda, laži i podmetanja.

Avatar Hrvatska München
Hrvatska München
22:05 25.10.2015.

Hahahahaa...drvena koliba.Ma nek optuzuju,to im je jedino i ostalo.Njima na sramotu.